Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω και συγνώμη»

Share on:

 

“Παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θέμα” τονίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον Σάββα Μπίτζα μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρωί της Δευτέρας, θέλοντας να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ένα θέμα που ξεκίνησε από τον σχολιασμό της ίδιας σε πρόσφατη ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε».

Όσον αφορά το blur που προβλήθηκε στο Pop Up κατά την παρουσίαση του αποσπάσματος από το «Love It», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι».

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι» τόνισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την προσθήκη της Ελεάννα Τρυφίδου στην ομάδα του Pop Up. «Δεν είχαμε επιμέλεια εκπομπής, κάτι που όλες οι εκπομπές έχουν. Εμείς το πηγαίναμε σιγά σιγά για να δούμε πως θα το φτάσουμε, οπότε ήρθε η Ελεάννα μαζί μας και κάνουμε αλλαγές ούτως ή άλλες που θα γίνονταν με ή χωρίς την Ελεάννα. Τώρα έχουμε απλά άλλον ένα συνεργάτη στην ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.zappit.gr/


Share on: