Ρουβάς: Δημόσια συγγνώμη για το Ηρώδειο – “Ήταν άστοχη η ανάρτησή μου, λυπάμαι”

Share on:

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς για τη διαφημιστική του ανάρτηση με Mercedes στο Ηρώδειο. Η απολογία του στο Instagram.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τη διαφημιστική ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram, για προώθηση αυτοκινήτου της Mercedes έξω από το Ηρώδειο.

Η διαφημιστική ανάρτηση αποσύρθηκε, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού προέβη την Κυριακή (27/09) σε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε σχετική αδειοδότηση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ ανέφερε: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την ανάρτησή του και το έκανε μέσω ενός insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έγραψε: «Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Πηγή


Share on: