Ζώδια και γιορτές | Που θα περάσουν όμορφα και ποιοι

Share on:

Κριός

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σου κλείνει με νόημα το μάτι και σε βάζει με το έτσι θέλω να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά σου. Στις 22 του μήνα η συναισθηματική σου ζωή έχει τη δυναμική να βιώσει καθοριστικές στιγμές, με τις σχέσεις να ευνοούνται σημαντικά. Και μπορεί να νιώθεις ότι κάποιος σε πιέζει να λάβεις εδώ και τώρα αποφάσεις, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν αποζητούσες; Γι’ αυτό, πρόσεχε αφενός τι εύχεσαι και μάθε να δέχεσαι με χαμόγελο τις προκλήσεις. Η φιλία έρχεται πάλι στο προσκήνιο την τελευταία βδομάδα του μήνα. Πες συγγνώμη και ευχαριστώ στους ανθρώπους που αγαπάς και αν τους έχεις παραμελήσει, προσπάθησε να δώσεις χρόνο και ουσία στις πραγματικές τους ανάγκες.

Ταύρος

Ο τελευταίος μήνα του χρόνου θέτει το εξής ερώτημα: «Δεν κουράστηκες να έχεις τις προσδοκίες σου δεμένες με λουρί;». Οι γιορτές σου δίνουν την ευκαιρία να αφεθείς, να είσαι ανοιχτή/ός για όλα τα καινούρια σενάρια. Άνοιξε λοιπόν τα ρολά της καρδιάς σου και σταμάτα να κρατάς τις προκαταλήψεις σου σφιχτά στο χέρι. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε οπλίζει με αυτοπεποίθηση και έχεις τη γοητεία που χρειάζεται για να πας κατά πάνω στα θέλω σου. Η ευκαιρία του μήνα είναι να κρατήσεις αυτόν τον δυναμισμό, να δείξεις τα όριά σου, αλλά μην μπεις σε υπερβολές και χάσεις το μέτρο και μετά αρχίσουν τα πραγματικά παρατράγουδα.

Δίδυμοι

Αυτές τις γιορτές ο ερωτισμός σου για ακόμα μια φορά τρέχει ξυπόλητος και χωρίς λουρί. Έχεις ανάγκη αυτή την ελευθερία, αλλά πρόσεξε η τάση για υπερβολή μη σε βάλει σε μπελάδες. Θα ήταν καλύτερα να συγκεντρωθείς στο κυρίως γλυκό για να μην σου βγει ξινός όλος ο «μυστικός» δείπνος. Στις 30 του μήνα έρχονται αλλαγές στο σπίτι και στους οικογενειακούς δεσμούς και υπογραμμίζονται με κόκκινο στυλό οι ανάγκες τους. Η καθημερινότητα μπορεί να σε απορροφά, όμως μη ξεχνάς και τους ανθρώπους που σε έχουν πραγματικά ανάγκη. Η τελευταία μέρα της εβδομάδα του χρόνου, προστάζει διάλειμμα ξεκούρασης. Να είσαι υπάκουη/ος. Στα οικονομικά προσοχή μην χάσεις πάλι το μέτρο και αρχίσεις τις αψυχολόγητες σπατάλες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φωνάζει ότι πρέπει να κουνηθείς γιατί είσαι στο ίδιο σημείο συναισθηματικά. Θες να πάρεις το αίμα σου πίσω και, παρόλο που η ψυχολογία σου δεν είναι ακριβώς στα πάνω της, σχεδόν πιέζεις τον εαυτό σου και βγαίνει από το τούνελ της ψευτοασφάλειας. Το κλείσιμο του χρόνου σε βρίσκει πιο ανεβασμένη/νο σε διάθεση και ενέργεια. Ο έρωτας, για μια ακόμη φορά, θα σε βγάλει από την αδράνεια, αρκεί να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Άλλαξε ό,τι δεν σου ταιριάζει. Η ευκαιρία του μήνα είναι να σταθεροποιήσεις το βήμα αλλά και τις διαθέσεις σου.

Λέων

Σε αυτές τις γιορτές μια καλή λύση θα είναι να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στο κόνσεπτ «τι έχω στη ζωή μου και μ’ αρέσει» και όχι διαρκώς να κοιτάς αυτό που λείπει. Με την Αφροδίτη να μένει μέχρι τον Μάρτιο στον Αιγόκερω χορεύεις στους ρυθμούς που σου υπαγορεύουν τα συναισθήματα σου. Στις 27/12 έρχονται σε πρώτο πλάνο τα θέματα οικογένειας που ζητούν λίγη από τη προσοχή σου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα πέρασμα από τη σάλα του ερωτισμου, εκεί πέρα κάποιος που ούτε το φανταζόσουν σε περιμένει να ταξιδέψετε στις ανάλαφρες μέρες της έξαψης. Μέχρι το τέλος του μήνα θα θέσει τις βάσεις για αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα είναι ορατές σε βάθος χρόνου. Οι γιορτινές μέρες σε γεμίζουν με υποχρεώσεις, αλλά στο τέλος όσο και να γκρινιάζεις νιώθεις κάτι από θαλπωρή.

Παρθένος

Το σοφό σύμπαν σου λέει μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και μη σε πιάνει η μελαγχολία των γιορτών. Πειθάρχησε το μυαλό σου που έχει αρχίσει και γεννά φαντάσματα. Σταμάτησε τώρα τις βλαβερές σκέψεις που όλα τα μπλοκάρουν και τα βραχυκυκλώνουν και δες τι πραγματικά θέλεις. Πρέπει να αποκηρύξεις τον αρνητικό σου εαυτό και να σταματήσεις να είσαι θυμωμένος με τη ζωή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει την ώθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι και σε κάνουν να θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα αισθηματικά σου εδώ και τώρα. Έτσι, συνέχισε να ζεις σε χρόνο «αιωνίως ενεστώτα» και αυτό μόνο σε καλό θα σου βγει. Και να θυμάσαι, το μυαλό σου γεννάει και το καλό και το κακό, μόλις ελέγξεις τις σκέψεις σου θα ελέγξεις και την ποιότητα της ζωής σου.

Ζυγός

Αυτό το μήνα, στον έρωτα βρίσκεις πάλι το στιλ σου και ο νέος χρόνος σε βρίσκει σε φόρμα. Σταμάτα να αρχίζεις όλες τις προτάσεις σου με ένα μεγάλο «δεν μπορώ» και ξεκίνησε από τις αλλαγές που είναι στο χέρι σου να κάνεις. Ό,τι ερωτικά δεν σε ανυψώνει, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς σφιχτά και να σε ματώνει. Ό,τι γενικά βαρύ, παλιό και αδιέξοδο να το αποφεύγεις, αφού το είχες δει πως το στομάχι σου τελικά δεν αντέχει άλλα ζόρια. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φωτίζει μυστικά σαν προβολέας, ενώ οι φίλοι στις 30 του μήνα θα δώσουν κουπί σε τυχόν τρικυμιώδεις καταστάσεις που ίσως προκύψουν.

Σκορπιός

Αυτόν το μήνα το σύμπαν σου λέει δώσε για να λάβεις. Δώσε για να σου γυρίσει πίσω πολλαπλασιασμένο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνεχίζει να σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου. Αυτές τις γιορτές αυξάνεις τις δόσεις ρομαντισμού και νιώθεις ότι βρίσκεις τη φόρμα σου. Το μόνο που πρέπει να ελέγξεις είναι η προσκόλληση στο παλιό μοντέλο. Βάλε πάγο στο χθες και προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή εκεί που σε καλοδέχονται και σε περιμένουν. Η επικοινωνία ευνοείται και το ρίσκο επίσης. Οπότε συνδέσου με τον μοιραίο Σκορπιό που έχεις μέσα σου και βγες να περάσεις καλά και να απολαύσεις τις γιορτινές μέρες που κρύβουν δώρα για σένα.

Τοξότης

Ο Δεκέμβρης είναι μήνας που αυξάνει την πνευματικότητά σου ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έχει ανοίξει τους χάρτες του μυαλού σου και επιτρέπει «ταξίδια μονάχα για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου». Βέβαια σου έχει βγει και μια υπερβολή, που καλό θα ήταν να την τιθασεύσεις, γιατί μπορεί, πριν το καταλάβεις, να μπλέξεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα το κέφι σου ανεβασμένο και μην κάνεις μίζερες σκέψεις. Δηλαδή, όσο έχεις το παρελθόν σε απόσταση δεν έχεις να φοβηθείς πολλά πράγματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτές τις γιορτές δεν έχεις καμιά διάθεση να σπαζοκεφαλιάσεις για να βρεις τη λύση. Αφήνεσαι στα κύματα, και ο αυτοσχεδιασμός μπαίνει ξανά στην ζωή σου. Εύγε.

Αιγόκερως

Ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Οι γιορτές σε βρίσκουν συναισθηματικά καλά και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πουν τ’ άστρα -φτάνει που το νιώθεις. Ναι, μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ ο έρωτας που τόσο λαχταράς και αν δεν φοβηθείς και δεν το βάλεις στα πόδια, μπορείς να ελπίζεις ότι οι νύχτες σου θα’ ναι πολύ καλύτερες από τις μέρες σου. Η ευκαιρία του μήνα είναι να αποδεχτείς την πρόκληση και να μην ενεργοποιήσεις τις «Αιγοκερίσιες» σου φοβίες που περιμένουν στη γωνία για να εμφανιστούν. Άφησε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κανακέψει.

Υδροχόος

Αυτές τις γιορτές τα γεγονότα θα τρέχουν και θα συμβαίνουν σχεδόν ερήμην σου. Εσύ θα τα ακολουθείς σχεδόν ιδρωμένη/ος και με τη γλώσσα στο πάτωμα. Η Αφροδίτη όμως στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις τη δύναμη και μια μεγάλη καρδιά να χωρέσεις μέσα ακόμα και αυτούς που σε πλήγωσαν, ενώ θα φορέσεις κατάσαρκα τον ερωτισμό. Οι τελευταίες μέρες του χρόνου σε βρίσκουν με αυτοπεποίθηση μπρίο και χαρά. Σχέσεις που νόσησαν τώρα βρίσκουν τον δρόμο της ίασης. Ναι, καιρός ήταν να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι σου. Αλλά μην ξανοίγεσαι πολύ ακόμα με το μαλακό.

Ιχθύς

Αυτές τις γιορτές ο έρωτας γίνεται πάλι για εσένα η νούμερο ένα απασχόληση και ένας τρόπος να ξεχάσεις τα δεινά σου. Από την άλλη, τα δεινά δεν τελειώνουν ποτέ. Καλή η εκτόνωση, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με τα μάτια ανοιχτά. Τουτέστιν, αυτές τις γιορτές έχεις τη δυναμική για κάτι άκρως ενδιαφέρον, ακόμα και για έναν ολοκαίνουργιο έρωτα νέας σοδειάς, αλλά καλό είναι να έχεις επίγνωση της κατάστασής σου και να είσαι συνειδητή/ός στο εδώ και τώρα των πραγμάτων. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τον Μάρτιο σε καλεί να κοιτάξεις μέσα σου και να δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά (και όχι αυτό που νομίζεις ότι χρειάζεσαι).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE