Βαθμολογία UEFA: Ανάλυση της πιο κρίσιμης ευρωπαϊκής εβδομάδας!

Share on:

Η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι ζευγάρια έχουν οι χώρες που κυνηγάμε και ο τελικός της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ.

Είναι κρίμα. Γιατί άνετα θα μπορούσαμε να κλείσουμε την ευρωπαϊκή μας εβδομάδα έχοντας δει και τις πέντε ελληνικές ομάδες. Δεν συζητάμε καν για τον Αρη που ΕΠΡΕΠΕ να περάσει την Κόλος Κοβαλίβκα. Αλλά και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να δείξει καλύτερο και να περάσει τον Απόλλωνα Λεμέσου. Δεν μιλάμε μόνο για επιπλέον 600 βαθμούς (τόσο θα μας έδιναν δύο νίκες) αλλά και για πιθανότητες να συνεχίσουν. Γιατί ο Απόλλων Λεμέσου αποδείχθηκε ότι δεν είναι και κανά… μεγαθήριο (έχασε με 5-0 στην Κύπρο από την Λεχ Πόζναν) και η Ριέκα δεν θα ήταν αχτύπητη για τον Αρη (απέκλεισε στην παράταση την Κόλος Κοβαλίβκα).

Τι να το κάνεις όμως… Αμφότερες αποχαιρέτησαν νωρίς και χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε ήδη ανέβει στην 17η θέση. Ευτυχώς η ΑΕΚ μας έδωσε ελπίδες. Τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Ελπίζουμε να μας αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για άνοδο στην βαθμολογία της UEFA με πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ ώστε να έχουμε 3 ομάδες σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα είναι η επόμενη. Εκεί που ο Ολυμπιακός (λογικά) θα «κλειδώσει» την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του με την Κρασνοντάρ για να το καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του και η ΑΕΚ να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Είναι κρίσιμη γιατί θα δούμε και πόσες ομάδες θα βάλουν οι χώρες που κυνηγάμε (και αυτές που μας κυνηγούν) σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Πάμε να δούμε τι περιμένει η κάθε χώρα και τι (βαθμολογικό) μπόνους θα δίνει η κάθε νίκη-πρόκριση σε όμιλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE