Λάκης Λαζόπουλος | Ο λόγος που σταμάτησε το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” και το σχόλιο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Share on:

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τέλος του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά με κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση. Παράλληλα σχολίασε τα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά. Τώρα δεν έχω καμία διάθεση να κάνω το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τώρα δε μπορώ, τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Μέχρι εκεί.

Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό, γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μπορώ και να μιλήσω. Τώρα ποιος μπορεί να μιλήσει; Τις σατυρικές εκπομπές τις εκτέλεσαν όλες. Η Ελληνοφρένεια δεν υπάρχει, οι Ράδιο Αρβύλα υπάρχουν βαθιά πληγωμένοι, ο Θέμος Αναστασιάδης «έφυγε». Χάλασε το γλυκό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό. Αυτός ο άνθρωπος ό,τι έκανε το έκανε μυστικά» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή fthis.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE