Η Rihanna “λάτρης” της Σοφίας Καρβέλα

Share on:

Η Rihanna, δεν κρύβει την αγάπη της στην Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Σχεδὀν μόλις ένα χρόνο απο το λανσάρισμα της νέας της σειράς ρούχων με την επωνυμία WKND NATION και η Σοφία Καρβέλα φαίνεται πως ήδη έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή στο αμερικανικό κοινό που επιλέγει τις άνετες δημιουργίες της.

Μια απ’ αυτές είναι η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Rihanna με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει στο αεροδρόμιο, φορώντας μια φόρμα WKND NATION, την οποία και συνδύασε με γκρι μεταλλικές γόβες, μια τσάντα του οίκου Christian Dior και μαύρο, jockey καπέλο των New York Knicks.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί το ενσταντανέ στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας της, στο Instagram, γράφοντας γεμάτη υπερηφάνεια: Celebs in the Wknd state of mind!

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό η Rihanna είναι μια από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες παγκοσμίως με εκατομμύρια ακολούθους και αυτή της η εμφάνιση μὀνο καλό μπορεί να κάνει στη Σοφία Καρβέλα που εδώ και χρόνια έχει επιλέξει τη Νέα Υόρκη ως τόπο διαμονής της αλλά και για να δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η ίδια σχεδὀν καθημερινά δίνει το παρόν στο κατάστημα της WKND NATION στην καρδιά του Soho ενώ βασική της πάντα προτεραιότητα είναι η ανατροφή των δυο γιων της, Νίκο και Νέστωρα.

Πηγή : hellomagazine


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE