Η Rihanna είναι έγκυος | Οι πρώτες εικόνες

Share on:

Η Rihanna θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η πρώτη φορά που «πήρε» το αυτί μας για τη σχέση μεταξύ της Rihanna και του ράπερ A$AP Rocky ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όταν πηγή που επικαλέστηκε το People επιβεβαίωσε ότι η επί χρόνια φιλική σχέση των δύο καλλιτεχνών ήταν πλέον ερωτική.

Πλέον, ενάμισι χρόνο μετά την αρχή της ερωτικής τους σχέσης σύμφωνα με το People η 33χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη το σαββατοκύριακο. Στο πλαίσιο της βόλτας τους για πρώτη φορά η Rihanna άφησε να φανεί ότι είναι έγκυος. Φορούσε ένα ροζ τζάκετ, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο και άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της, πάνω στην οποία ακουμπούσαν τα κοσμήματά της.

Το ζευγάρι κρατιόταν από το χέρι με τους δυο τους να φαίνονται ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον A$AP Rocky να φιλάει την σταρ τρυφερά στο μέτωπο.

Τον Μάρτιο του 2020 η Rihanna είχε ήδη αναφερθεί στο ζήτημα της μητρότητας που φαινόταν πως έχει θέσει ως υψηλή προτεραιότητα στη ζωή της για τα επόμενα χρόνια. Ειδικότερα, η «Riri» μιλώντας για τη μητρότητα στη βρετανική Vogue, τον Μάρτιο του 2020 είχε πει μεταξύ άλλωνς

«Ξέρω ότι θέλω να ζήσω διαφορετικά», είχε πει, προσθέτοντας ότι τα επόμενα δέκα χρόνια βλέπει τον εαυτό της με «τρία ή τέσσερα παιδιά», είτε έχει σύντροφο είτε όχι.

Η κοινωνία, είχε δηλώσει «σε μειώνει ως μητέρα αν δεν υπάρχει ένας πατέρας στη ζωή των παιδιών σου. Όμως, το μόνο που έχει σημασία είναι η ευτυχία. Αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση ανάμεσα σε έναν γονιό και έναν παιδί. Το μόνο πράγμα που μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί, πραγματικά, είναι η αγάπη».

Πηγή :neolaia.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE