Επιχειρηματικότητα και Tοπική Kοινωνία από Kοινού για την Kαταπολέμηση του Kοροναϊού

Share on:

Κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κωστάνιανης του Δήμου Δωδώνης και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η εταιρεία CVE προχώρησε σε δωρεά 2000 μασκών και αντισηπτικών που θα διατεθούν στους κατοίκους της κοινότητας.

Σε σύντομη δήλωσή του ο πρόεδρος της CVE, Θανάσης Δαλιάνης σημείωσε:

“Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και με τις νέες συνθήκες που ορίζουν οι καταστάσεις, επιβάλλεται το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου να είναι δίπλα στην κοινωνία και να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί. Στη CVE έχουμε κεντρικό μας μήνυμα το Everything You Need και αυτό ακριβώς κάνουμε πράξη σήμερα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κωστανιανης και αφουγκραζόμενοι ταυτόχρονα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Από αυτή την κρίση αυτή πρέπει να βγούμε όλοι νικητές και για να το κατορθώσουμε αυτό πρέπει τοπική κοινωνία, πολιτεία και επιχειρηματικός κόσμος να ενωθούμε. “

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωστάνιανης κ. Τσάλης δήλωσε:

“Ευχαριστώ θερμά την CVE και τον πρόεδρο της για αυτή τους τη Δωρεά και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μου. Σε αυτή την κρίσιμη υγειονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, τα υλικά αυτά (μάσκες και αντισηπτικά) είναι πολύτιμα. Η τοπική κοινωνία και πολύ περισσότερο η επαρχία έχει ανάγκη σε αυτή την δύσκολη στιγμή την στήριξη τόσο της κεντρικής πολιτείας όσο και της επιχειρηματικότητας. Οι μάσκες και τα αντισηπτικά που θα διατεθούν στους κατοίκους της κοινότητας θα αποτελέσουν ένα ακόμη “όπλο” στην προφύλαξη από τον κοροναϊού.”

Οι μάσκες και τα αντισυπτικά θα διατεθούν στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κωστάνιανης τις επόμενες ημέρες, από τον Πρόεδρο κ. Τσάλη, τηρουμένων πάντοντε των μέτρων προφύλαξης και των σχετικών αποστάσεων, ενώ ο δίαυλος επικοινωνίας της Κοινότητας και της Εταιρείας παραμένει ανοιχτός για το μέλλον.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE