Έναρξη με εντάσεις στο Survivor (βίντεο)

Share on:

Δυνατές και συγκινητικές είναι οι στιγμές και στο φετινό Survivor με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν τη δική τους ιστορία.

Συγκίνησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μία από τις παίκτριες των διάσημων, σχεδιάστρια κοσμημάτων όπως δηλώνει, αποκάλυψε πως έχει νοσήσει από καρκίνο.«Είμαι αληθινή Survivor – Επιβίωσα από τον καρκίνο», δήλωσε κατά την παρουσίασή της, με τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Σε παγκάκι κοιμήθηκε παίκτης των Μαχητών

Ο παίκτης των Μαχητών αποκάλυψε ότι πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο κοιμήθηκε έξω και συγκεκριμένα σε παγκάκι στο Μοναστηράκι.

«Τα πέρασα ωραία στην Αθήνα. Αρχικά πήγα σε ένα ταβερνάκι και διασκέδασα, ήταν τρομερές μέρες, αλλά κάποιες μέρες ήταν δύσκολες. Κοιμήθηκα σε ένα παγκάκι στο μοναστηράκι, έκανα κακό κουμάντο, έτσι κι αλλιώς όλοι είμαστε σφιχτά οικονομικά. Αναγκάστηκα να κάνω εξοικονόμηση», είπε στον Γιώργο Λιανό ο Γιώργος Κατσαούνης αφήνοντάς τον άφωνο.

Εντυπωσιακή είσοδος του Γιώργου Λιανού

Οι φανατικοί τηλεθεατές και όχι μόνο περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει ξανά το αγαπημένο τους ριάλιτι κι έτσι κι έγινε. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σύνθημα και το Survivor 5 ξεκίνησε! Μάλιστα, ο παρουσιαστής προσγειώθηκε με ελικόπτερο!

Πηγή :gossiptv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE