Μπύρα με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας – Τι λέει ο Έλληνας ζυθοποιός που την παράγει

Share on:

ikarriotissa

Για τις προσπάθειες να κάνει γνωστή την craft μπύρα που παράγει στο νησί του, την Ικαρία, χρησιμοποιώντας νερό από τις φυσικές πηγές του τόπου του μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρος» της EΡΤ ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης. Ο νεαρός ζυθοποιός που από 5-6 και 7 Απριλίου θα παρουσιάσει τις γευστικές προτάσεις του στο κοινό της Αθήνας συμμετέχοντας στο 1st Greek Beer Festival, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

«Κυνηγάμε τα φεστιβάλ όπως αυτά που κάνουν οι δημιουργοί του Peloponnese Beer Festival Only Craft και το 1st Greek Beer Festival Οnly Craft που στηρίζουν μόνο τους μικροζυθοποιούς» δήλωσε ο δημιουργός της «Ικαριώτισσας». Μιλώντας για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπύρας που είναι φρέσκια δήλωσε ότι έχει εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι απαστερίωτη και έχει διάρκεια ζωής μόνο 8 μήνες.

Πηγή: Περίμετρος

www.ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE