Στην ώρα τους οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία

Share on:

Τέλος στα σενάρια αναβολής των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, λόγω του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου Φώφης Γεννηματά, δίνει το αρμόδιο όργανο, η ΕΔΕΚΑΠ.

Σε σημερινή συνεδρίαση τους, συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσαν ότι πο εκλογές θα γίνουν, όπως έχουν προγραμματιστεί στις 5 & 12 Δεκεμβρίου. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο προεδρος της Επιτροπής, Θεόδωρος Καπετανάκης, η απόφαση έχει οριστεί από την συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής στις 3 Οκτωβρίου. 

Σημειώνεται, ότι η σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για να οριστικοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα, αλλά λόγω της απώλειας της Φ. Γεννηματά αναβλήθηκε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Αθήνα, 29/10/21

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΕΔΕΚΑΠ)

Τηλ 210 3665509-10, 210 3665638

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.).

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Πηγή :protothema 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE