Ζάχοβιτς | Έφυγα από τον Ολυμπιακό για ένα Α.Φ.Μ.

Share on:

Ο Σλοβένος μπαλαδόρος αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από τον Ολυμπιακό, κόντρα σε όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, σε σημείο που να δηλώσει ότι θα προτιμούσε να έμενε στην Ελλάδα από το να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League με τη Βαλένθια. Είναι αλήθεια ότι υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» με βαριά καρδιά; Είναι αλήθεια ότι χαιρετούσε με το ζόρι τους εκστασιασμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας;

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν το αλησμόνητο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ανταλλαγή… ιταλικών με τον τότε προπονητή του, Αλμπέρτο Μπιγκόν, επειδή τον έκανε αλλαγή. Από εκείνο το βράδυ στην Καλογρέζα πέρασαν 21 χρόνια, έξι μήνες και δέκα ημέρες.

Η εξήγηση για όσα έγιναν με τον Ιταλό, τον Μπάγεβιτς και τον Κάτανετς και η ζωή του σήμερα μακριά από το ποδόσφαιρο. Η συνέντευξη αυτή του Ζλάτκο Ζάχοβιτς είναι βέβαιο ότι καταρρίπτει πολλά από αυτά που γνωρίζαμε.

“Είναι δύσκολο να πω ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα, αλλά μετά από τόσα χρόνια ίσως είναι η ώρα να πω. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν το ΑΦΜ. Μεγάλο πρόβλημα. Δεν ήθελα να έρθω σε διαμάχη με την κυβέρνηση, αλλά γιατί; Είχα συμβόλαιο. Είχα χρήματα στην τράπεζα, αλλά δεν μπορούσα να τα πάρω”, είπε σε συνέντευξη του  ο Ζάχοβιτς.

Πηγή:gazzetta.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE