Κατεχόμενα | Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός του Ψευδοκράτους – ροζ βίντεο καίει τον Ερσάν Σανέρ (βίντεο)

Share on:

Το ροζ βίντεο που όπως όλα δείχνουν οδηγεί σε παραίτηση τον λεγόμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ διέρρευσε ήδη στο διαδίκτυο και στα social media.

Σε αυτό φαίνεται ο Σανέρ σε χώρο γραφείου να κάνει βιντεοκλήση σε γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει οδηγίες και εκείνη να βγάζει τα ρούχα της. Το βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις, ο Ερσάν Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, σήμερα, από τη θέση του “πρωθυπουργού”, από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι φημολογείται πως θα ορισθεί “πληρεξούσιος πρωθυπουργός” στη θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου “υπουργός Γεωργίας” είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, “υπουργός Υγείας”.
Το θέμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των “υπουργών” του ΚΕΕ το απόγευμα.
Τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.

Στην ύπαρξη οπτικού υλικού με τον Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί το βράδυ της Τρίτης στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς, τα οποία πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.
Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε υποθέσεις που αφορούν σε παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Πηγή:enikos.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE