Λουτσέσκου | Γνωρίζω που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα (βίντεο)

Share on:

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19/8) με τη Ριέκα υποστήριξε πως όλοι ξέρουν τις μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ αλλά ο ίδιος σκέφτεται μόνο το ματς με τους Κροάτες.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/8, 21:00 OPEN TV, LIVE SPORT24) τη Ριέκα στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την προσοχή του μόνο στην αναμέτρηση με τους Κροάτες και πουθενά αλλού. Για αυτό και σε ερώτηση για την καθυστέρηση της ομάδας του στις μεταγραφές σημείωσε πως όλοι γνωρίζουν που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ αλλά τόνισε πως δεν είναι ώρα για αρνητισμό.

Μετράει ο ΠΑΟΚ συν δύο παίκτες, έχει και έναν μείον βέβαια τον Ολιβέιρα, αναφέρομαι σε Κρέσπο και Αουγκούστο;

“Ναι και οι δύο είναι στη λίστα της ομάδας. Υπάρχει μια μικρή-μεγάλη διαφορά γιατί ο Κρέσπο ήταν λιγότερο καιρό έξω και ο Αουγκούστο ήρθε μετά από καιρό, την τελευταία εβδομάδα κάνει φουλ προπονήσεις. Νομίζω από την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν, σαν μια λύση που μπορεί να μας δώσει βοήθειες”.

Όσο προχωράει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι γεγονός να αντιμετωπίζει καλύτερες ομάδες, προβληματίζεστε που η Ριέκα σε όλα τα ματς αλλάζει τον τρόπο σχηματισμού της και προσαρμόζεται στον αντίπαλο;

“Όχι. Δεν ξέρω τι να πω, για αυτούς ίσως είναι πρόβλημα η συνεχής εναλλαγή συστημάτων. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι καλή ανάλυση του παιχνιδιού και του στυλ φιλοσοφίας τους και να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και με τη σειρά μας να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ριέκα. Αυτές οι αλλαγές είναι φυσιολογικές, είναι μια ομάδα που παίζει κάθε τρεις μέρες και φέρνει “φρέσκους” ποδοσφαιριστές στο γήπεδο”.

Είναι πρόβλημα που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αργότερα, ίσως και τον Σεπτέμβριο ή καλύτερα

“Όλοι όσοι εμπλέκονται σε μια ποδοσφαιρική ομάδα θέλουν να παίζουν, ο προπονητής, οι παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα. Να τους δίνετε η οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν. Θα είναι δύσκολο αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά από δύο μήνες μια ομάδα το εγκαταλείψει” αν δεν μπορεί να τηρήσει τις συμφωνίες της. Δεν είναι η σωστή στρατηγική. Πρέπει όλες οι ομάδες να δώσουν την οικονομική δυνατότητα και στις υπόλοιπες. Δεν είναι πρόβλημα μου αλλά επειδή είμαι άνθρωπος του ποδόσφαιρου, μπορώ να πω τη γνώμη μου, σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα η κατανομή των εσόδων γίνεται συνολικά στις ομάδες. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο να έχουν όλες οι ομάδες εξασφαλισμένα χρήματα από τα τηλεοπτικά. Το πως θα τα διαχειριστούν αυτά είναι δικό τους θέμα, αλλά πρέπει να τις βοηθήσουμε”.

Πηγή:sport24.gr



Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE