Ειρήνη Ιερωνυμάκη: Θέλω και Ονειρεύομαι να μη Σταματήσω Ποτέ να Παίζω!

Share on:

1.Μέσα σε όλα τα έτη των σπουδών σου, ξέρω ότι ήρθες σε επαφή με κορυφαίους ηθοποιούς-σκηνοθέτες της Ελλάδας.
Θα ήθελα να μου αναφέρεις δυο από αυτούς, τους οποίους θαυμάζεις κι έχεις βάλει στην καρδιά σου, και για πιο λόγο;
Η αλήθεια είναι ότι μέσα και έξω από τη σχολή συνεργάστηκα- στο ρόλο της μαθήτριας πάντα- με ανθρώπους που εκτιμώ βαθύτατα και θαυμάζω πολύ!  Εννοείται πως είναι παραπάνω από δυο αλλά θα σου πω ότι γνώρισα το θέατρο μέσα από το πάθος του Δημήτρη Καταλειφού, ο άνθρωπος αυτός για μένα είναι το θέατρο. Αντίστοιχα θεωρώ και για τη Λίλλυ Μελεμέ, που τη γνωρισα στο τελευταίο έτος των σπουδών μου για να ολοκληρώσει το ταξίδι τους. Σου ανέφερα δυο σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου, έναν ηθοποιό και μια σκηνοθέτιδα. Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχουν στο χώρο και εννοείται μέσα στις σχολές για να διδάσκουν !!!!


2.Ο Δρόμος του Καλλιτέχνη, να κάνει την τέχνη του επάγγελμα χρειάζεται πέρα από δύναμη, θάρρος και αγάπη, ένα μεγάλο πιστεύω στον εαυτό του και το χώρο αυτόν (στην προκειμένη περίπτωση το θέατρο)
Τί σε οδήγησε να σπουδάσεις και να ασχοληθείς με την υποκριτική και τί ονειρεύεσαι μέσα από το Θέατρο;
Η πρώτη μου επαφή με το θέατρο χωρίς πλέον να έχω μόνο το ρόλο του θεατή, ήταν για να φτιάξω σκηνικά σε μια παράσταση, μιας και μόλις είχα αποφοιτήσει από την Καλών τεχνών. Εκεί μπήκε το μικρόβιο και προσπαθούσα περίπου τρία χρόνια να το πάρω απόφαση να πάω σε σχολή, καθώς δεν τα πήγαινα πολύ καλά με την έκθεση! Είναι ότι πιο δύσκολο και ότι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό με κέρδισε με την υποκριτική και πραγματικά το μόνο που θέλω και ονειρεύομαι είναι να μη σταματήσω ποτέ να παίζω!

3.Τι θα συμβούλευες (ξέροντας πια όλες τις δυσκολίες) ένα νέο παιδί που τώρα ξεκινάει το ταξίδι του με αγάπη σε αυτό το χώρο της τέχνης;
Το μόνο που θα μπορούσα να συμβουλεύσω οποιονδήποτε θελήσει να ασχοληθεί με το θέατρο, είναι να το κάνει με αγάπη και σεβασμό όπως αρμόζει στην τέχνη αυτή!!! Και να είναι έτοιμη-ος να «ιδρώσει τη φανέλα».

4.«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» Πρωταγωνιστείς κι εσύ σε αυτή την όμορφη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη.
Τί μαγεύει εσένα από αυτή την παράσταση; Πληροφορίες για τις προσεχείς παραστάσεις σας.
Εκείνο που με «μάγεψε» αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη είναι το ταλέντο και όλη αυτή η δουλειά που κάνει ο Αντώνης. Δουλεύει σκληρά, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και προσπαθεί πάντα να βελτιώνει το αποτέλεσμα! Η Τάνια, η γυναίκα που υποδύομαι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας που δε μπορεί να μη σε κερδίσει απ την πρώτη ανάγνωση! Οι ήρωες είναι 5 έντονοι άνθρωποι διαφορετικοί που κατα έναν περίεργο τρόπο έχουν πολλά κοινά… Τα υπόλοιπα θα τα δεις στην παράσταση!!( χαχα) 
Θα παίζουμε Θεσσαλονίκη 7-10 και 21-24 Οκτωβρίου στο θέατρο Αυλαία και 31 Οκτωβρίου έχουμε πρεμιέρα στην Αθήνα (θα ανακοινωθούν σύντομα λεπτομέρειες)5.Από τις καινούργιες παραστάσεις που έχουν ανακοινωθεί μαζί με τα cast
συμμετεχόντων, ποια παράσταση προσμένεις με αγωνία να δεις και γιατί;
Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δούλευα πολύ όλο το καλοκαίρι και απλά συνεχίζω χωρίς διάλειμμα, δεν έχω προλάβει να δω όλες τις καινούριες παραστάσεις. Αλλά περιμένω σίγουρα να δω κάποιες που δεν πρόλαβα, όπως το Master Class και η Κληρονομιά !!


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE