Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια αποκάλυψαν τη σχέση τους με τον Καρβέλα (βίντεο)

Share on:

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια στη νέα late night εκπομπή της “Ανοικτά” στο Open βρέθηκε η Άννα Βίσση. Οι δυο γυναίκες μίλησαν ανοιχτά χωρίς φόβο και πάθος για τον άνδρα που τις ενώνει, τον Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα που ξεκίνησε περίεργα αλλά και για τους άλλους έρωτες της ζωής της.

Οι αποκαλύψεις που έκαναν οι δυο τους για τον Νίκο Καρβέλα έχουν ενδιαφέρον:

“Τι του βρήκες;”, ρώτησε η Αννίτα Πάνια την Άννα Βίσση μπαίνοντας στο “κεφάλαιο” Νίκος Καρβέλας για να πάρει την απάντηση: “Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα”.

Η Αννίτα Πάνια πρόσθεσε: “Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι”.

“Τον αγαπάμε, είναι ιδιαίτερο κομμάτι. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μια ιστορία που μου είπε για σένα. Σε είχε ερωτευτεί και μου τα έλεγε. Ήρθε σε μια εκπομπή σου και μου λέει “είναι τρομερό το πώς διαλέγει πώς θα ντυθεί”. Μου λέει εγώ παρατηρώ που τρέχει ο κόσμος γύρω της κι εκείνη δεν έχει βαφτεί καν”, ανέφεραν στη συνέχεια και οι δυο τους.

“Η σχέση με τον Καρβέλα χωρίζεται σε δεκαετίες. Η μία είναι που τον γνώρισα και δεν τον ήθελα καθόλου, με φόβιζε. Ήταν μέσα στη μαγκιά και γούσταρα εγώ. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Άργησα πολύ να επιτεθώ και όταν το έκανα αυτός αμύνθηκε. Μου έλεγε όλες τις “βρωμιές” του. Όταν εγώ φτιάχτηκα, αυτός μου λέει δεν θέλω” είπε η Αννα Βίσση.

“Όταν αποφασίσαμε και παντρευτήκαμε, εγώ ξεδίπλωνα μια καριέρα. Τότε ήταν τρομακτικός και ελκυστικός. Ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, ο πιο εκκεντρικός”. 

Το γράμμα του Νίκου Καρβέλα για την Άννα Βίσση

Σε αυτό το σημείο η Αννίτα Πάνια αιφνιδίασε την Άννα Βίσση δίνοντάς της ένα γράμμα που ο Καρβέλας είχε γράψει για εκείνη. Η τραγουδίστρια δάκρυσε διαβάζοντάς το.

“Είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο. Λατρεύει τη φωνή σου και εσένα”, σχολίασε η Αννίτα Πάνια.

Πηγή :thetoc 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE