Αποκλειστικό | Σοκ στο Μοσχάτο – Οδηγός δέχθηκε σφαίρα εν κινήσει

Share on:

Ένα απίστευτο περιστατικό με παρ’ολιγον θύμα έναν νεαρό οδηγό, σημειώθηκε προ ημερών στην οδό Καποδιστρίου, στο Μοσχάτο.

Ο νεαρός οδηγός βρισκόταν εν κινήσει στην παραπάνω οδό, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, διέκοψε την ομαλή οδήγηση προκαλώντας του τρόμο.

Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο και έκπληκτος διαπίστωσε ότι μια σφαίρα διαπέρασε το τζάμι του αυτοκινήτου του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφθασε σε λίγα λεπτά και έκανε έλεγχο τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στην γύρω περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει από που προήλθε η ανεξέλεγκτη σφαίρα.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, ούτε διενέξεις. Έτσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της σκόπιμης επίθεσης για λόγους αντεκδίκησης.

Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για την διενέργεια βαλλιστικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση του όπλου που εκπυρσοκρότησε «εναντίον» του οδηγού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το συμβάν σημειώθηκε μέρα μεσημέρι, σε μια ήσυχη γειτονιά με διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε ο οδηγός ή διερχόμενοι πεζοί πολίτες ήταν καθαρά θέμα τύχης. Τι θα συνέβαινε όμως στην αντίθετη περίπτωση;

Πηγή :Valuenews.gr 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE