Αντιεμβολιαστής και ακροδεξιός ο δράστης της επίθεσης σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ

Share on:

Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία για συμμετοχή στην επίθεση που εξαπέλυσαν ακροδεξιοί στη συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο αφήνοντας τρεις τραυματίες.

Παλιός γνώριμος των αρχών, είχε συμμετάσχει και συλληφθεί στα επεισόδια που είχαν γίνει το 2019 στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλλιθέα, όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων με μαύρα ρούχα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον χώρο της μαθητικής παρέλασης αλλά τους εμπόδισε η αστυνομία.

Ο ίδιος συμμετείχε και είχε προσαχθεί και σε κινητοποίηση αντιεμβολιαστών πρόσφατα στο Σύνταγμα.

Σε ταυτοποιήσεις ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος μελών της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης προχώρησε η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τα περισσότερα μέλη της ομάδας και ήδη έχουν ξεκινήσει τις αναζητήσεις για τη σύλληψή τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η επίθεση, -όπως προέκυψε από την έρευνα- προήλθε από μία συγκεκριμένη ακροδεξιά ομάδα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για τη δράση της.

Πηγή:ieidiseis. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE