Αθηναΐς Νέγκα: Ξεσπά ξανά εναντίον της Ανθής Βούλγαρη για τη Ματίνα Παγώνη (βίντεο)

Share on:

Εκνευρισμός επικράτησε στο πλατό του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 21/1, όταν προσκεκλημένη βρέθηκε εκεί η Ματίνα Παγώνη. Ο λόγος που πυροδότησε τον θυμό της δεν ήταν άλλος από την πρωτοβουλία της Ανθής Βούλγαρη να της προσφέρει κόλλυβα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η πρόεδρος των λοιμοξιολόγων είπε μεταξύ άλλων:

Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Σας παρακαλώ.

Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Κανονίστε. Παρενέργειες της COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;”

https://youtu.be/L1N0EwJ9gho

Το αμήχανο περιστατικό σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Αθηναΐς Νέγκα που ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories ττης και έγραψε:”Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη.Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου”.

Πηγή :thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE