Στις 5 Δεκεμβρίου ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ. (βίντεο)

Share on:

Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Θα ακολουθήσει ο δεύτερος στις 12 Δεκεμβρίου. Για “σημαντική αναμέτρηση” έκανε λόγο, η Φώφη Γεννηματά και ζήτησε να μείνουν έξω από τα εσωκομματικά οι λαϊκισμοί.

Την διεξαγωγή των εκλογών  εισηγήθηκε ομόφωνα η αρμόδια επιτροπή του κόμματος  προς την ΚΕ του Κιν. Αλλαγής η οποία θα συνεδριάσει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Θα είναι μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, είπε σε συνέντευξη της στο OPEN  η Φώφη Γεννηματά, μίλησε για αναμέτρηση που έχει να κάνει με την ταυτότητα της παράταξης, είπε ότι είναι αισιόδοξη. Η κα Γεννηματά , υπογράμμισε  ότι ένωσε και διπλασίασε τα ποσοστά τα τελευταία δύσκολα χρόνια.

Στο αίμα μου κυλάει ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά και άφησε υπαινιγμούς για την στάση των συνυποψηφίων της στο παρελθόν απέναντι στην παράταξη, λέγοντας ότι άλλοι έκαναν κόμματα και ζητούσαν την διάλυσή του.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό αφορά τον κ.Λοβέρδο είπε ότι αφορά όλους τους συνυποψήφιους  της και ζήτησε να μείνουν οι λαϊκισμοί έξω από τα εσωκομματικά.

Πηγή:ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE