Αυγενάκης | Η Ελλάδα διεκδικεί τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2030

Share on:

Στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει και τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2030, προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», με αφορμή τη χθεσινή (14/10) ανάθεση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων του 2023 στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι επόμενος στόχος είναι η ανάληψη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, που για τελευταία φορά φιλοξενήθηκαν στη χώρα μας (συγκεκριμένα στην Αθήνα) το 1991.

Ο κ. Αυγενάκης στάθηκε σε ένα ακόμα σημαντικό γεγονός, καθώς η Κρήτη θα βρεθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού και Αθλητικού κινήματος. Κι αυτό γιατί θα φιλοξενηθεί τελικά στο Ηράκλειο, η 25η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC).

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Σε αυτή θα συμμετάσχουν, θα συζητήσουν και θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού, οι 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές όλου του κόσμου, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ και εκπρόσωποι των Διεθνών Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων.

Πηγή :zougla. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE