Χαμός στους Ουόριορς | Ο Γκριν πλακώθηκε με τον Πουλ!

Share on:

Χαμός στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αφού ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τζόρνταν Πουλ ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τους πρωταθλητές του NBA να εξετάζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας του Γκριν!

Σύμφωνα με το «Athletic», τα… αίματα άναψαν στην προπόνηση των Ουόριορς την Τετάρτη, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να έρχεται στα χέρια με τον Τζόρνταν Πουλ!

Όπως αναφέρει ο Σαμς Χαράνια, οι δύο παίκτες αρχικά είχαν έντονο διάλογο ανταλλάσσοντας και κάποιες σπρωξιές, όμως στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε τελείως!

O Γκριν φέρεται να χτύπησε με δύναμη τον Πουλ, με την προπόνηση των Ουόριορς να σταματάει άμεσα και τους πρωταθλητές του NBA να κινούν άμεσα τις διαδικασίες για τιμωρία του έμπειρου φόργουορντ.

Βέβαια, υπάρχει παρασκήνιο γύρω από το επεισόδιο και αυτό δεν αφορά μόνο τον Γκριν, που ούτως ή άλλως έχει… ιστορικό και συνηθίζει να «προκαλεί» τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις. Η… κάμερα στρέφεται στον Πουλ, που – σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις ΗΠΑ – δεν λειτουργεί πλέον ως ένας πιτσιρικάς στα αποδυτήρια. Η περσινή του παρουσία, που ήταν από πολύ καλή έως εξαιρετική (18,5 πόντοι, 4 ασίστ ανά ματς με 36,4% στα τρίποντα  και 92,5% στις βολές) δημιούργησε από την μία συζητήσεις για το αν πρέπει να ξεπεράσει τον Κλέι Τόμπσον στην ιεραρχία και να είναι αυτός ο βασικός σούτινγκ γκαρντ στο πλευρό του Στεφ Κάρι και, από την άλλη, έφερε στο προσκήνιο το επόμενο συμβόλαιό του.

Βλέπετε, ο Πουλ θα βγει στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι ως restricted free agent και είναι δεδομένο ότι θα έχει «δυνατές» προσφορές στο τραπέζι. Σίγουρο είναι επίσης ότι οι αποδοχές του θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τα 2 εκατομμύρια που έλαβε πέρσι και από τα περίπου 4 εκατομμύρια που αναμένεται να μπουν φέτος στον τραπζικό του λογαριασμό.

Η πλευρά του νεαρού σκόρερ έχει ήδη ανοίξει γραμμή επικοινωνίας με τους Ουόριορς και υπάρχουν συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Πουλ. Κάποιες φήμες έλεγαν ότι ο απόφοιτος του Μίσιγκαν τοποθέτησε πολύ ψηλά τον πήχη, ζητώντας 100 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια, δηλαδή περίπου 25 εκατ. ετησίως. Αυτό από μόνο του δημιουργεί πρόβλημα στους Ουόριορς, οι οποίοι έχουν να διαχειριστούν το συμβόλαιο του Κάρι και τα νέα deals με τους Γκριν και Τόμπσον.

Μέσα σε όλο αυτό, λοιπόν, πηγές κοντά στην ομάδα του Πουλ αναφέρουν ότι ο 23χρονος δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στο ψυχολογικό κομμάτι. Κάποιοι μίλησαν για άγχος, άλλοι τόνισαν ότι ο Αμερικανός απέκτησε ένα μικρό… υφάκι μετά την περσινή σεζόν, σε συνδυασμό με το «όνομα» που έχτισε στην αγορά και τις απαιτήσεις του. 

Όπως και να έχει, λέγεται ότι ο Πουλ δεν ήταν ο ίδιος με πέρσι στις πρώτες μέρες του training camp και αυτό ίσως έπαιξε ρόλο στην – εντελώς υπερβολική και άστοχη – αντίδραση του Γκριν. 

Τώρα, μένει να φανεί αν ο Ντρέιμοντ θα τιμωρηθεί και, πιο συγκεκριμένα, αν αυτή η ποινή θα αλλάξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Ο Στιβ Κερ και το επιτελείο των Ουόριορς έδειξαν στο παρελθόν ότι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες κατάστασεις, αλλά σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για μία ομάδα να ξεκινά την σεζόν με… μπουκέτα στις προπονήσεις.

Πηγή : sdna.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE