Κυψέλη| Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον καθ’ ομολογία γυναικοκτόνο

Share on:

Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκε ο 37χρονος κατηγορούμενος που σκότωσε 36χρονη γνωστή του στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, το κατώφλι του εισαγγελέα πρωτοδικών πέρασε ο 37χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στην Κυψέλη το μεσημέρι της Κυριακής ο οποίος τελικά άσκησε δίωξη στον καθ΄ ομολογίαν δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις αρχές ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας ήταν σοκαριστικό. Ο 40χρονος είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματος της. Αρχικά στην κοιλιά, στη συνέχεια στο πρόσωπο όπου οι αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο τραύμα ενώ είχε σχεδόν ακρωτηριάσει το δεξί χέρι της 36χρονης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μαζί με ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλέξουν άμεσα πληροφορίες και να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Μέτα από περίπου δυο ώρες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην οδό Θήρας, στην Κυψέλη, σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 40χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος.

Ήθελε να χωρίσουν

Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος πήγε έξω από το σπίτι, και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. «Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα», δήλωσε ο 40χρονος κατηγορούμενος. Μόλις το ασθενοφόρο παρέλαβε την 36χρονη για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τις έρευνες. Λίγα λεπτά μετά, βρήκαν το μαχαίρι στη λάμα του οποίου υπήρχαν ίχνη από αίματα.

Ο σύζυγος της 36χρονης φέρεται να γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε ραντεβού με τον 40χρονο και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί, εκείνος τους έδωσε τα στοιχεία του δράστη. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε σπασμένο το κινητό τηλέφωνο του θύματος και μια ακόμη συσκευή που ανήκε στον δράστη.

Διαβάστε επίσης:

https://valuenews.gr/2022/08/%ce%ba%cf%85%cf%88%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%8e%ce%bd.html

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE