Ο Μιχάλης Κατρίνης στην ValueNews για τις εσωκομματικές αντιθέσεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. και την εκλογή νέου ηγέτη

Share on:

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανακτήσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή των εξελίξεων, δήλωσε στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης. “Δεν υπάρχει διαχωρισμός ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά θα να διευρύνουμε τις δυνάμεις μας και προς τις δυνάμεις της οικολογίας και της ευρύτερης κεντροαριστεράς”, τόνισε ο κος Κατρίνης.

Αναφορικά με τις έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. που διαδραματίστηκαν στην διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ε. για την εκλογή ηγεσίας στο κίνημα, ο κος Κατρίνης υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Διαχρονικά στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. είχαμε εντάσεις, παρ’όλα αυτά μετά το τέλος των διαδικασιών το ΠΑΣΟΚ έβγαινε ενωμένο και δυνατό. Αυτό που έχει αξία είναι να υπάρχει πολιτική συζήτηση. Όλοι κατανοούμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι”.

Η συγκυρία της εκλογικής διαδικασίας για τον νέο ηγέτη στο Κίνημα Αλλαγής είναι πάρα πολύ καλή, εκτίμησε ο Βουλευτής Ηλείας, μιας και η σοσιαλδημοκρατία φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο. “Πιστεύω ότι θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Απέκλεισε δε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με την Ν.Δ. στην περίπτωση πρόωρων εκλογών και νίκης του κυβερνώντος κόμματος, όπως δείχνουν τα ευρήματα των μέχρι πρότινος δημοσκοπήσεων.

Ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρθηκε στην Ελληνική οικονομία και τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά ζητήματα.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ:

Πηγή:ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE