Τετ α Τετ με την κατηγορούμενη η Ιωάννα | Συγκλονίζουν οι περιγραφές της (βίντεο)

Share on:

Με την κατάθεση της Ιωάννας ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης και στην αρχή της διαδικασίας η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της είπε: «Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε με».

Την ώρα που άλλαξε θέση η Ιωάννα απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη λέγοντας της: «τι κοιτάς;»

Η εξιστόρηση των γεγονότων, όπως τα βίωσε η Ιωάννα, κόβει την ανάσα. Η Ιωάννα ξεκίνησε να αφηγείται τα γεγονότα της μοιραίας ημέρας λέγοντας:

«Σηκώθηκα για να πάω στη δουλειά μου και ήμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων. Πάτησα το κουμπί του ασανσέρ και περίμενα να κατέβει. Κοιτούσα προς το κάτω περιμένοντας. Άκουσα κάποιους θορύβους. Δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η καθαρίστρια ή κάποιος άστεγος. Καθώς περίμενα το ασανσέρ εμφανίστηκε μπροστά μου μια γυναίκα, σήκωσα το βλέμμα και με κοίταξε στα μάτια. Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στίγμα δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας» είπε και συνέχισε απευθυνόμενη στο δικαστήριο: «Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα πανικοβλήθηκαν. Τους έλεγα δώστε μου λίγο νερό πεθαίνω βοήθεια φώναζα. Πήγα στο νιπτήρα έριχνα νερό. Τα μαλλιά μου πέφτανε μέσα στο νιπτήρα. Έπιαναν το πρόσωπο μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν, λιώνω. Φώναζα για βοήθεια, οι άνθρωποι τρόμαζαν. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω… Κάλεσαν σε βοήθεια το 166. Μου είπανε να βγάλω τα ρούχα μου γιατί λιώνανε πάνω μου. Εγώ το μόνο που σκεπτόμουν ήταν να μη χάσω τις αισθήσεις μου. Γιατί καταλάβαινα ότι μόνο εγώ μπορούσα να σώσω τον εαυτό μου. Φώναζα θεέ μου βοήθησε με γιατί μόνο εσύ μπορείς»

Στη συνέχεια η Ιωάννα αναφέρθηκε στα δραματικά εικοσιτετράωρα που ακολούθησαν της επίθεσης. «Θυμάμαι απλά να με βρέχουν, να ουρλιάζω, να πονάω, να ξανακοιμάμαι, να ξανάξυπνάω, μου έκαναν τομές στο μάτι και στο αυτί. Αυτά δεν θυμάμαι παραπάνω… Προσπαθούσα απλά να αντέχω για να μην πονάω» συγκλονίζει.

Τετ α τετ με την Ιωάννα ήρθε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Η 36χρονη, κάνοντας την ανατροπή, αποφάσισε να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να καθίσει στο εδώλιο την ημέρα που η Ιωάννα ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα για να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε και τον γολγοθά που ανεβαίνει.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9 το πρωί στο δικαστήριο. Κάθισε στην πρώτη θέση των εδράνων στην αριστερή πλευρά της αίθουσας, φανερά φορτισμένη, κοντά στους συνηγόρους της ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με την ψυχολόγο της.

Πηγή :newsbeast. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE