Αλβέρτης και Διαμαντίδης έστειλαν μήνυμα ενότητας στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Share on:

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλαν μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, οι δυο τους ξεκαθάρισαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους «πράσινους» από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως επιθυμεί να πουλήσει την ΚΑΕ, ενώ ζήτησαν ενότητα από τον κόσμο για τη μετάβαση της ομάδας στην επόμενη μέρα.

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά», ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Nova και συνέχισε: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»…

Από τη μεριά του, Αλβέρτης παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει», κατέληξε.

Πηγή:in.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE