Νέες καταγγελίες για τον Καθηγητή στο Μοσχάτο | Πως παρενοχλούσε τις μαθήτριες του

Share on:

«Το παιδάκι ήταν μόνο του στην τάξη και του ζήτησε να ξαπλώσει στο θρανίο βγάζοντας την μπλούζα», αναφέρει στη μαρτυρία της μια γυναίκα στον Alpha, ενώ μια μαθήτρια δήλωσε πως «μια κοπέλα είχε μείνει μόνη της, τελευταία, στην τάξη με τον καθηγητή και της είπε να καθίσει και να βγάλει την μπλούζα της».

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων της 12χρονης, σύμφωνα με την οποία ενώ η κόρη τους είχε μείνει μόνη της στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της για να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της. Η μαθήτρια έφυγε τρέχοντας και ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της.

Οπως δηλώνει στον Alpha ο δήμαρχος Μοσχάτου, Ανδρέας Ευθυμίου, «οι ψυχολόγοι μας θα επιληφθούν, εφόσον μας ζητηθεί». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο 45χρονος εκπαιδευτικός συνήθιζε να κάνει σεξιστικά σχόλια στις μαθήτριές του, ενώ σε κάποιες από αυτές είχε στείλει και αιτήματα φιλίας στους λογαριασμούς του στα social.

Σύμφωνα με τον Alpha, έχουν καταθέσει κι άλλες μαθήτριες, υποστηρίζοντας πως την προηγούμενη ημέρα λόγω των βλεμμάτων των έντονων του καθηγητή σε συγκεκριμένα σημεία, είχαν παραπονεθεί στον γυμνασιάρχη και τον είχε καλέσει για νουθεσία, αλλά το επανέλαβε.

Στη σύλληψη του 45χρονου καθηγητή ύστερα από την καταγγελία για παρενόχληση μέσα στην τάξη αναφέρθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

«Ενημερώθηκα και εγώ η ίδια το βράδυ της Παρασκευής για το περιστατικό αυτό. Είναι θέματα που το υπουργείο δεν τα συζητεί δημόσια. Παρ’ όλα αυτά, η διαβεβαίωση υπάρχει ότι μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, αν θα παραπεμφθεί ή όχι, δεν θα επιστρέψει στην τάξη και αν παραπεμφθεί τίθεται αυτοδικαίως σε αργία με απόφαση της υπουργού», ξεκαθάρισε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Πηγή :iefimerida.gr 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE