Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου | Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη (βίντεο)

Share on:

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της δίκης για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την 37χρονη.

Η Ιωάννα λίγες μέρες μετά το δικαστήριο και την άρνηση της δράστριας να εμφανιστεί μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το σοκ που έχει υποστεί. «Από την πρώτη μέρα ήταν για μένα το ‘γιατί’ το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα και προσβολή. Αλλά όχι μόνο για μένα. Μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί πολλοί άνθρωποι. Η επίθεση έχει αντίκτυπο στην οικογένειά μου, στους φίλους. Ταλαιπωρήθηκα άνθρωποι από το οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό μου περιβάλλον. Όλοι ήμασταν εκεί και εκείνη επέλεξε να μην έρθει» ανέφερε η Ιωάννα για την δύσκολη περιπέτεια που έζησε στο δικαστήριο και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα έρθει την επόμενη φορά. Όλη η συμπεριφορά της είναι αυτή και δεν την έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Δεν δείχνει να έχει κατανοήσει πόσο σοβαρό είναι αυτό που έχει κάνει. Κρατάει μια απόσταση από όλο αυτό, σαν να μην την αφορά».

Η Ιωάννα κλήθηκε να απαντήσει και το αν οι δικοί της άνθρωποι της πρότειναν να μην παραστεί στη δίκη. «Οι περισσότεροι από τους δικούς μου φοβήθηκαν για το αν μπορώ να το αντέξω και να το κάνω. Για μένα όμως ήταν μονόδρομος. Θεωρώ ότι το οφείλω στον εαυτό μου και θα με βοηθήσει να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί αν είμαι εκεί και να μπορέσει να προχωρήσω παρακάτω. Ενώ παράλληλα με επιβαρύνει, είναι ένας τρόπος που θα με βοηθήσει να πιστέψω ότι έχω κάνει ότι πρέπει για να προχωρήσω παρακάτω».

Πηγή:tanea.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE