Διαμαρτυρία φοιτητών στην Βουλή | Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο (βίντεο)

Share on:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, ζητώντας εργασία από το πρώτο ένσημο.

Έτσι, κλειστές είναι αυτή την ώρα οι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα, οι συγκεντρωμένοι φοιτητές στα Προπύλαια, τόνιζαν «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με δύο σκοπούς. Πρώτον να θέσει ο κάθε φοιτητής τα αιτήματα για τις ανάγκες της σχολής του αλλά και να δώσουμε το σύγχρονο μήνυμα του Πολυτεχνείου μέσα από τον αγώνα μας για τις ανάγκες που έχουμε τώρα μπροστά μας», αλλά και «να μην εφαρμοστεί ο νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη, να δοθεί η αναγκαία χρηματοδότηση στα ιδρύματα για την πανδημία, τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα».

Πάνω από 20 φοιτητικοί σύλλογοι δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο, ζητώντας την κατάργηση του νόμου Χρυσοχοΐδη-Κεραμώς για αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια αλλά και έξτρα χρηματοδότηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Να σημειωθεί πως το τριήμερο 15,16 και 17 Νοεμβρίου θα κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις ενώ στις 17, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 16:30.

Πηγή:newsbomb.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE