Ανδρουλάκης | Δεν πρόκειται να φύγω από την παράταξη μας

Share on:

Την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, τη στήριξη των νέων ζευγαριών και την ενίσχυση της πρόσβαση των νέων στην εκπαίδευση, πρότεινε Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο μίλησε και για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.

Δεν πρόκειται να φύγω από την παράταξή μας

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το εάν κινδυνεύει η ενότητα της παράταξης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να αφορά εμένα, διότι εγώ το απέδειξα το 2017. Πέρασα στον δεύτερο γύρο των εκλογών και έμεινα παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι γνωρίζετε. Στήριξα τη Φώφη Γεννηματά στην προσπάθειά της και θεωρώ ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι συνυποψήφιοι μου και να έχουμε δημοσίως δέσμευση για αυτό που λέμε». Όπως είπε, ο ίδιος παρέμεινε στο ΠΑΣΟΚ και όταν το έλεγαν Ελιά, Δημοκρατική Συμπαράταξη ή Κίνημα Αλλαγής, «έχω αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μου ότι δεν πρόκειται να φύγω από την παράταξή μας. Ήμουν πάντα εδώ».

Να συζητάμε για το μέλλον και όχι για αυτά που μας πλήγωσαν στο παρελθόν

Τόνισε μάλιστα ότι ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου, το σημαντικό είναι «να συζητάμε για το μέλλον, όχι για πράγματα που έχουν πληγώσει στο παρελθόν την παράταξη και που την έφεραν από το 45% στα σημερινά ποσοστά και σε χειρότερα παλαιότερα». Υπενθύμισε ακόμη την πρότασή του προς την ΕΔΕΚΑΠ για τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών και ενός ακόμη πριν τον δεύτερο, «ώστε να αναπτυχθεί μια πολιτική και ιδεολογική συζήτηση, που να βοηθήσει τον κόσμο να κατανοήσει τι εκπροσωπεί ο καθένας μας και να διεγείρει περισσότερους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία».

Πηγή:iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE