Συμφιλίωση Ξιαρχό – Μέρι | Περασμένα ξεχασμένα τα κακεντρεχή σχόλια

Share on:

Στη φωτογραφία Τάσος και Μέρι δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με τον χορογράφο να γράφει στη λεζάντα: «Μόνο αγάπη. Ακόμα και στους πιο σκληρούς. Θενκς Μέρι με «Ε» «Ι»». 

Ο Τάσος Ξιαρχό στο story του αναφέρει επίσης: «Βλέπω πάντως ακόμη να προσπαθούν να βγάλουν μίσος από το τίποτα. Την κοπέλα που έγινε το συμβάν την λένε ΜΕΡΙ. Όχι Μαίρη. Με λένε όλη μέρα αγράμματο, με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν για την ορθογραφία μου στο προηγούμενο ποστ. Ακόμη και να είχα κάνει λάθος δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε αν δεν ξέρουμε καλά γράμματα. Εγώ προσωπικά κάνω πολλά ορθογραφικά. Όμως αυτή τη φορά η ορθογραφία δεν είναι λόγος κοροϊδίας. Είναι η ανάγκη του κόσμου να κρίνει».

Μπορεί η πρόσφατη συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό να μην έχει ούτε δράμι ενσυναίσθησης και σεβασμού για την ετερότητα και οι δηλώσεις του να είναι το λιγότερο αμετροεπείς, ωστόσο στο παρελθόν οφείλει κανείς να του αναγνωρίσει ότι υπήρξε καίριος και ακριβής.

«Νιώθω ότι παλιά, για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος πραγμάτων, χρειαζόταν περισσότερο διάστημα. Τώρα αυτός ο κύκλος, ακόμα και όταν μιλάμε για stardom, μπορεί να κλείσει ακόμα και σε μία μέρα», δήλωνε πριν από δύο χρόνια σε μια συνέντευξη που σήμερα είναι εικόνα και ομοίωση της αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Τότε βέβαια η νοτιοβαλκανική σόουμπιζ υποκλινόταν στο χάρισμα του ανερχόμενου καλλιτέχνη που είχε κάνει δεύτερη φύση του το περπάτημα πάνω σε ψηλοτάκουνα και κέρναγε υπερβολή με το καντάρι. Παρά τους ποταμούς χολής που χύθηκαν για εκείνον την τελευταία εβδομάδα, ο Ξιαρχό τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο τα κατάφερε καλά.

Πηγή :protothema 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE