Παραφιλολογίες σε μια εποχή πλήρους χαύνωσης και αποπροσανατολισμού

Share on:

 Γερ. Αθανάσιος για Μυτιλήνης-Δωδώνης: Να αφήσουν τις απειλές- Έσωθεν γέμουσιν πάσης ακαθαρσίας

Παραφιλολογίες σε μια εποχή πλήρους χαύνωσης και αποπροσανατολισμού – Του Γέροντα, Αθανασίου Μισσού -Αλλόκοτα συναισθήματα πλημμύρισαν την ψυχή μου στο άκουσμα των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού στην Ελλάδα δια στόματος υπουργών και εκπροσώπων της Ιεράς Συνόδου.

΄΄Μετά τις πιέσεις των αριστεροφρόνων η Εκκλησία έβγαλε δόγμα σύμφωνα με το οποίο όλοι οι εργαζόμενοι στον ναό ιδίαις δαπάναις πρέπει να κάνουν rapid test ή να επιδεικνύουν την κάρτα εμβολιασμού τους για να συνεχίσουν το λειτούργημά τους απρόσκοπτα.

Αυτό βέβαια είναι μια σοφή κίνηση αλλά αν το μέτρο επεκταθεί και στους εκκλησιαζομένους τότε ειλικρινά θα ξεκινήσει νέος κύκλος αντιδράσεων και θα αρχίσουν και πάλι οι προφητολάγνοι να ομιλούν για έλευση του αντιχρίστου κτλ .

Εξ αφορμής μάλιστα της ανακοίνωσης της Ιεράς Συνόδου βρήκαν αφορμή οι κρατικοδίαιτοι μητροπολίτες μας να απειλούν ότι θα κόψουν τον μισθό σε όσους Ιερείς είναι ανεμβολίαστοι, λες και η μισθοδοσία είναι δική τους αρμοδιότητα κι όχι του κρατικού κορβανά. Τύφλωση και εγωπάθεια πάλι στο ζενίθ.

Η εκκλησία είναι Θεόδοτος οργανισμός και τα της πολιτείας είναι ξένα στοιχεία που μόνο αποτέλεσμα έχουν την εκκοσμίκευση.

Αλίμονο κάθε φορά να διεγείρουμε με τις απερισκεψίες μας το θρησκευτικό συναίσθημα του πιστού μας λαού και να δημιουργούνται έριδες και διχασμοί.

Οι προκόμμενοι μας εκκλησιαστικοί ( νησιώτες μητροπολίτες και όχι μόνο ) καλό είναι να αφήσουν τις απειλές και να αναπαριστούν τους νομοταγείς γιατί έσωθεν γέμουσιν πάσης ακαθαρσίας.

Ψευτομπαμπούλες των παπάδων. Ουαι

Ποιος την έχασε την συμπεριφορά για να την βρουν ορισμένοι από δαύτους τους ε ψηφισμένους ;; !!

Κανείς τους δεν είναι ιατρός και οι σπουδές τους μάλλον είναι με σπόνσορα τον μπάρμπα στην Κορώνη, οπότε ας σοβαρευτούν και ας αφήσουν τις εξυπνάδες τους γιατί γελοιοποιούνται παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους.

Η επίσημη εκκλησία άλλη μια φορά καταπατήθηκε από την αρβύλα της πολιτείας για γνωστά ανταλλάγματα που είναι πολύ αμαρτωλά και κοινά μυστικά για τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Οι μόνοι που έχουν λόγο στην παρούσα φάση είναι οι αδέκαστοι γιατροί μας, το νοσηλευτικό προσωπικό και όχι οι τηλεοπτικοί αστέρες με τις κόκκινες κορδέλες και τους σταυρούς, αλλά αυτοί που πραγματικά μάχονται για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Όλα τ’ άλλα είναι για κλάματα και για γέλια.

Στώμεν έτι καλώς !

Με αγάπη Χριστού , ο ελευθερόφρων Ιερεύς του Υψίστου,

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός΄΄

Πηγή: https://www.ekklisiaonline.gr/


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE