Ανδρουλάκης | Εάν εκλεγώ το γραφείο μου θα βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων (βίντεο)

Share on:

 

«Πρέπει να συζητήσουμε πώς θα μεγαλώσει η παράταξη και ποιος από τους υποψηφίους έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τη μεγαλώσει», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA ο  Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «δεν κοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος μου είναι να πάρουμε ένα μεγάλο, διψήφιο ποσοστό στις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία». Ακόμη πρόσθεσε πως  ότι το να πάρει σήμερα κανείς αποφάσεις βάσει δημοσκοπήσεων, είναι «σαν να περιφρονεί τον ελληνικό λαό. Να ψηφίσει ο λαός, να μας δώσει μια ισχυρή λαϊκή εντολή και τότε να δούμε όλα τα σενάρια και πάντα αξιακά και όχι με μια λογική “να μοιράσουμε καρέκλες και με όποιον να είναι”, σε καμία των περιπτώσεων».

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με την ευρωπαϊκή και διεθνή του παρουσία, σημείωσε ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, το γραφείο του θα βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η δική μου διεθνής παρουσία είναι μειονέκτημα. Υπάρχουν συνυποψήφιοί μου που έχουν μεγαλύτερη διεθνή παρουσία από μένα και ισχυρές θέσεις. Γιατί η δική μου διεθνής και ευρωπαϊκή παρουσία, όταν έχω τη δυνατότητα να επηρεάσω τις εξελίξεις για εθνικά και οικονομικά θέματα προς όφελος της πατρίδας μου, να θεωρείται μειονέκτημα;».

«Δεσμεύομαι ότι όποιος έρθει δεν θα είναι μόνο συνιδρυτής αλλά θα είναι και πρωταγωνιστής, αν μου δώσουν τη δυνατότητα να ηγηθώ της παράταξης», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, προαναγγέλλοντας ότι από την επόμενη ημέρα θα ζητήσει αυτο-οργάνωση. «Πρώτα οι οργανώσεις, μετά τα συνέδρια, η παράταξη θα γίνει από τα κάτω, όχι από τα πάνω», συμπλήρωσε.

Πηγή:protothema.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE