Έπεσαν δέντρα στο Χαϊδάρι | Σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία

Share on:

Πτώση δέντρου προκάλεσε στο Χαϊδάρι και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της πόλης η κακοκαιρία «Μπάλλος». Το δέντρο έπεσε στην οδό Χίου του Χαϊδαρίου και έκοψε τον δρόμο στη μέση, με αποτέλεσμα να μην εφικτή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Από την πτώση του δέντρου υπέστησαν ζημιές δύο αυτοκίνητα.

Εν τω μεταξύ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού. Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η υπηρεσία έχει δεχτεί κλήση για παροχή βοήθειας σε δύο σημεία στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φέρεται να βρίσκονται αρκετά άτομα εγκλωβισμένα.

Η πρώτη κλήση αφορά κτήριο στην Οδό Λάρνακος 74 και πρόκειται πιθανότατα για γραφεία εταιρείας με τους πυροσβέστες να είναι καθ’ οδόν. Το δεύτερο συμβάν αφορά δημοτικό σχολείο επί της Οδού Εφέσου 1. Οι μαθητές έχουν ανέβει σε όροφο καθώς το σχολείο έχει πλημμυρίσει. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έχουν ξεκινήσει επιχείρηση άντλησης των υδάτων.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 56 κλήσεις – με αυξητική τάση – για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία και Κηφισιά.

Η ραγδαιότητα των βροχoπτώσεων τοπικά ξεπερνά τα 50 mm στο Λεκανοπέδιο με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Ραντάρ της EMY.

Πηγή :iEidiseis 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE