Συγκινητικές στιγμές στη Βουλή | Θλίψη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Share on:

Συγκινητικές και ασυνήθιστες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή καθώς η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη και στην ολομέλεια του κοινοβουλίου με αποτέλεσμα η συγκίνηση των βουλευτών να ωθεί τον έναν να παρηγορεί τον άλλο.

Μάλιστα το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για μια εβδομάδα, ενώ το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά ακόμα περισσότερο όταν με φόντο την ανθοδέσμη στο έδρανο που άλλοτε καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης στέκονταν όρθιοι στο πρώτο έδρανο, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Λίγο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στο κενό έδρανο της Φώφης Γεννηματά, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό.

Απαρηγόρητες, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους ήταν η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, καθώς και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία έπεσε στην αγκαλιά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου με τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πηγή :tanea 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE