Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό

Share on:

Επεισόδιο έλαβε χώρα νωρίτερα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία καταγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό πως «ψεύδεται» αναφορικά με το μεταναστευτικό, καθώς «η Ελλάδα πραγματοποιεί pushbacks (επαναπροωθήσεις)» μεταναστών, στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε.

Νωρίτερα, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας το εξής:

«Σε λίγο εδώ θα εμφανιστούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε. Και οι δύο συνυπεύθυνοι για τις απωθήσεις και τη φρίκη των προσφύγων.Έχω το δικαίωμα να κάνω ΜΙΑ ερώτηση: ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΙΔΕΕΣ!».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό «Κύριε πρωθυπουργέ πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα; Γίνονται pushbacks προσφύγων στην Ελλάδα και υπάρχουν όλες οι αποδείξεις, αλλά εσείς εξακολουθείτε να το αρνείστε και να λέτε ψέματα. Αυτό είναι ναρκισσιστική κατάχρηση. Γιατί δεν λέτε ότι ‘’ οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους. Περιμέναμε για έξι χρόνια. Κανένας δεν έκανε τίποτα. Δεν μεταφέρθηκαν πρόσφυγες. Και ναι κάνουμε σκληρά και βάρβαρα pushbacks (επαναπροωθήσεις)’’».

Πηγή :newsbomb 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE