Προτροπή στις εγκύους να εμβολιαστούν έκανε η Μίνα Γκάγκα | Δεν υπάρχουν ράντσα με διασωληνωμένους (βίντεο)

Share on:

 

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έχουμε και σήμερα ένα αρνητικό ρεκόρ με 6.806 νέα κρούσματα, με τη διασπορά του ιού να είναι πάρα πολύ μεγάλη, τονίζοντας πως «έχουμε και θανάτους εγκύων. Κάνω έκκληση για εμβολιασμό. Είναι για την ασφάλεια τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού».

Μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι σε ράντζα αλλά «υπάρχουν άνθρωποι διασωληνωμένοι και σε μονάδες χειρουργείων», ενώ στη συνέχεια έδωσε μερικά στοιχεία για τις κλίνες ΜΕΘ, εξηγώντας πως τον Σεπτέμβριο του 2019, η 1η ΥΠΕ, «είχαμε 156 κλίνες ΜΕΘ και σήμερα έχουμε 374 εκ των οποίων οι 189 είναι COVID. Εχουμε πολύ περισσότερες κλίνες από αυτές με τις οποίες ξεκινήσαμε».

Τέλος, η Μίνα Γκάγκα κατέληξε στο ότι η μάχη κατά του κορωνοϊού είναι συλλογική προσπάθεια, σημειώνοντας πως «στο χέρι μας είναι να προστατευτούμε, να κάνουμε τεστ, να κρατάμε τα μέτρα, να εμβολιαστούμε, να μειωθεί αυτό το κύμα. Οσο περισσότερα τα κρούσματα, τόσο πιο δύσκολη η νοσηλεία. Κανένα Σύστημα σε καμία χώρα δεν είναι ανεξάντλητο».

Πηγή:iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE