Τι είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και προκάλεσε (βίντεο)

Share on:

Με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα για το περιστατικό.

Ο πρώην περιφερειάρχης ρωτήθηκε και για το κίνημα MeToo, σχολιάζοντας πως «εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολιάστηκαν από το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να λέει σε αυστηρό τόνο: «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του»

«Για τον Φιλιππίδη δεν έχει βγάλει κανένα πόρισμα κανένας και το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και να είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία του αιώνα. Όλοι το ευχόμαστε» επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή:tlife. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE