Έπεσαν τα πρώτα χιόνια | Λευκό τοπίο στη Φλώρινα

Share on:

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά του νομού Φλώρινας, καθώς η κακοκαιρία Μπάλλος επελαύνει στη χώρα. Όπως αναφέρει το neaflorina.gr, η Βίγλα, το Πισοδέρι, το Νυμφαίο, η Δροσοπηγή και άλλες περιοχές ντύθηκαν στα λευκά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο του Forecast Weather Greece.

Στα υπόλοιπα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας βρέχει, σχεδόν ασταμάτητα, από χθες.

Η κακοκαιρία Μπάλλος είναι εδώ και από το βράδυ της Τετάρτης πλήττει τη χώρα μας με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις καταγράφονται στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου.

Τα στοιχεία του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως σήμερα το πρωί, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στα Στύρα Ευβοίας (44 χιλιοστά), στα Θεοδώριανα Άρτας (44), στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας (42) και στην Ιθάκη (41).

Η κακοκαιρία Μπάλλος επηρεάζει και την Αττική, όπου αυτή την ώρα σημειώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις. «Τρεις κεραυνοί χτύπησαν ταυτόχρονα περιοχές στο Δυτικό Λεκανοπέδιο Αττικής το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου 2021!», σύμφωνα με το meteo.gr.

Πηγή :newsbeast. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE