Αυστηρή προειδοποίηση Οικονόμου για τους αντιεμβολιαστές που εισβάλλουν σε σχολεία

Share on:

Αντιμέτωποι με νομικές συνέπειες θα βρεθούν όσοι υποβάλουν σε κίνδυνο παιδιά και οικογένειες, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς για  «τις εισβολές αντιεμβολιαστών σε σχολεία» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, ότι δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές.

«Η λογική του ότι έχω εγώ μια συγκεκριμένη άποψη και θέλω να επιβάλω και ταυτόχρονα να υποβάλω σε τεράστιο κίνδυνο παιδιά, εκπαιδευτικούς, οικογένειες, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Οποιοσδήποτε επιχειρεί να κάνει τέτοια πράγματα, οφείλει να γνωρίζει ότι θα είναι αντιμέτωπος με τις νομικές συνέπειες που επισύρει αυτή του η πράξη. Χωρίς αμφιβολία. Δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις σε αυτά. Όλη αυτή η συζήτηση τήρησης των μέτρων και κυρίως του εμβολιασμού ένα συνώνυμο έχει: Είναι η λέξη Ελευθερία. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν έχει αντιληφθεί τι διακυβεύεται. Έχει ξεχάσει πολύ γρήγορα τι περάσαμε το προηγούμενο διάστημα κλεισμένοι στα σπίτια και μπροστά από έναν υπολογιστή», υπογράμμισε.

Πηγή:cnn.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE