Παραπομπή Λιγνάδη σε δίκη για τέσσερις βιασμούς

Share on:

Παραπομπή σε δίκη! Εδώλιο για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη και για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον έχουν οδηγήσει στη φυλακή πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εισαγγελέας στο βούλευμά της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, αποτιμώντας τα στοιχεία της δικογραφίας, απορρίπτει τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης και εισηγείται την παραπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη σε δίκη για το σύνολο των καταγγελιών για το κακούργημα του βιασμού.

Την ίδια ώρα ζητά την επέκταση της προσωρινής του κράτησης. Μετά την εισαγγελική εισήγηση, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων. Για τρομοκράτηση και επίδειξη επιθετικότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος των θυμάτων Γιάννης Βλάχος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα».

«Η πλευρά του κ. Λιγνάδη, ασκώντας δικαιώματα που της παρέχει ο νόμος, έχει μηνύσει τα θύματα και όλους τους μάρτυρες. Από εκεί και πέρα η εξέλιξη αυτών των μηνύσεων θα ξεκινήσει όταν τελειώσει η εκδίκαση των κατηγοριών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι μηνύσεις αυτές δικονομικά δεν μπορούν να επηρεασουν την δίκη του κ. Λιγνάδη», δήλωσε ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος δύο εκ των θυμάτων του ηθοποιού.

Πηγή:gossiptv.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE