Μητροπολίτης πιάνει το τιμόνι και μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Share on:

Μεγάλη είναι η προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου σε κατά καιρούς ανθρωπιστικές κρίσεις που έχουν προκύψει στη χώρα μας.

Τις ημέρες που διανύουμε και παρά το γεγονός ότι το νησί μας, η Κρήτη, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης καταστροφής εξαιτίας της  χθεσινής ισχυρότατης σεισμικής δόνησης, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου δεν ξέχασε τη δέσμευσή της και έσπευσε να ολοκληρώσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Χαλκίδας. 

Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι στην αποστολή συμμετείχε ως μπροστάρης -στην κυριολεξία- ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ο οποίος όχι απλά ήταν παρών, αλλά κράτησε στα χέρια του και το τιμόνι του φορτηγού που μετέφερε την παρεχόμενη βοήθεια!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, συνοδευόμενο από το εξής σχόλιο:

«Σε αποστολή Ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους αδελφούς μας πορευόμενοι με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ για την Χαλκίδα!

Πηγή:daynight.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE