Αγνοείται 70χρονος βοσκός στην Εύβοια | βρέθηκαν τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του

Share on:

Εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα συντρίμμια από το αυτοκίνητο του 7οχρονου βοσκού ο οποίος αγνοείται στην Εύβοια.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Όπως αναφέρει το evima.grβρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε “η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή”.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρετε από τα ορμητικά νερά. Αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο από το χωριό Στουπαίους του Δήμου Καρύστου, ο οποίος την ώρα της κακοκαιρίας βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, αλλά παρασύρθηκε από ορμητικό χείμμαρο.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μπάλλος”. Βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του από τη νύχτα της Πέμπτης. Έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της “Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312” από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Πηγή :thetoc. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE