Συγκλονίζει η σύζυγος του 68χρονου γιατρού που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι

Share on:

Συγκλονίζει η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι από 49χρονη εικαστικό, με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, έχοντας αποκτήσει και μια κόρη.

Η σύζυγος του άτυχου άνδρα, η οποία έλειπε στην Ελβετία όταν έγινε η δολοφονική ενέδρα κατά οφθαλμίατρου, μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από την κατοικία της στο Χαλάνδρι, τονίζοντας πως εκείνη και ο σύζυγός της φοβόντουσαν την εικαστικό.

«Πάντα φοβόμασταν αλλά τις τελευταίες ημέρες περισσότερο. Είναι μια γυναίκα που είναι ψυχοπαθής και έχει ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη. Το δικαστήριο είχε τόσες αποδείξεις αλλά δεν μας είχαν στηρίξει. Δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με το παιδί. Δύο φορές χειρουργήθηκε ο σύζυγος μου και είναι σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένη η σύζυγος του οφθαλμίατρου.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας»

Κάρτες ταρώ, ένα περίστροφο, τρία μαχαίρια, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα μικρό βιβλιαράκι με τίτλο «τα μυστικά του ταρώ» είχε στην κατοχή της η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε δύο φορές τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού τους.

Το βιβλιαράκι που είχε στην κατοχή της είχε πάνω χειρόγραφες σημειώσεις, ενώ στην πρώτη σελίδα αναγράφεται: «Η μαντική τέχνη της ταρώ, ανακάλυψε τη Μεγάλη Αρκάνα με το άνοιγμα του παραδοσιακού σταυρού. Πάρε τις απαντήσεις που ζητάς στον έρωτα, την καριέρα, τα οικονομικά».

Φαίνεται ότι η 49χρονη εικαστικός πίστευε στις τράπουλες ταρώ και στη «μαντική τέχνη». Επίσης το γεγονός ότι είχε πάνω της τρία μαχαίρια και ένα περίστροφο δείχνει ότι πήγε στο Χαλάνδρι αποφασισμένη να κάνει κακό στον γιατρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα κατασχεθέντα φανερώνουν ότι υπήρχε σχέδιο και ότι δεν έδρασε εν θερμώ.

Πηγή :newsbomb 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE