Χρυσούλα Διαβάτη: “Δεν πήγα ποτέ στη Μενεγάκη, το έβαζα όρο στο συμβόλαιό μου. Έπαιρνα 6.000€ το επεισόδιο”

Share on:

 

Χρυσούλα Διαβάτη: Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις. Αυτό, διότι η ίδια παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρηση της διάσημης παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη από την Ελληνική τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει απορρίψει δύο σίριαλ, επειδή δεν της άρεσαν οι συνεργάτες.

Πρόκειται για μία διάσημη και επιτυχημένη ηθοποιό της Ελληνικής τηλεόρασης, του Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και το Θεάτρου. Η ίδια έχει μία μεγάλη και αξιοζήλευτη πορεία γενικότερα στο χώρο της ηθοποιίας. Από εκεί και πέρα, η γνωστή ηθοποιός κάθε φορά που παραχωρεί συνέντευξη λέει τα πράγματα, με το όνομά τους. Το ίδιο έπραξε και πρόσφατα. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της:

Χρυσούλα Διαβάτη: Τι είπε στην αρχή της συνέντευξή της

Η ίδια δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Τότε ρωτούσαμε ποιοι άλλοι θα είναι σε σίριαλ. Έχω απορρίψει δύο σίριαλ γιατί δεν μου άρεσαν κάποιοι άνθρωποι που παίζουν κι έχανα πολλά λεφτά. Το τελευταίο κασέ που πήρα ήταν 6.000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο για τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη».

Χρυσούλα Διαβάτη: Τι δήλωσε στη συνέχεια

«Δεν έχω πάει ποτέ στην Μενεγάκη. Αρνιόμουν και το έβαζα σαν όρο στο συμβόλαιό μου. Δεν μ’ άρεσε». Στο τέλος η ίδια πρόσθεσε ότι αγνοεί τελείως ποιος είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: https://www.enimerotiko.gr/


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE