Κανονικά οι εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. | 5 και 12 Δεκεμβρίου η διαδικασία

Share on:

Σε συμφωνία όλες οι πλευρές στο Κίνημα Αλλαγής για την εκλογή νέου προέδρου μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα για λόγους υγείας. 

Στις άτυπες επαφές ανάμεσα στα επιτελεία και των τριών υποψηφίων (Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης) αλλά και της Φώφης Γεννηματά, υπήρξε συναινετικό κλίμα ώστε να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου. 

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των 5.000 υπογραφών από τους τρεις εναπομείναντες υποψήφιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr υπήρξε η σκέψη να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, συγκεκριμένα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν προχώρησε. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση. Η αρμοδιότητα ανήκει στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία πρέπει να εισηγηθεί αντιστοίχως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να πάρει γρήγορα τις όποιες αποφάσεις. Επίσης, τις τελευταίες ώρες υπάρχει το σενάριο να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία.

Πηγή:ethnos.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE