“Είχα ελεύθερη σχέση με την κατηγορούμενη” | Τι κατέθεσε ο 40χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση με το βιτριόλι

Share on:

Εμφανίστηκε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι ο 40χρονος Νώντας, ο οποίος κατέθεσε σχετικά με τη σχέση του με την Έφη Κακαράντζουλα, αλλά και όσα γνωρίζει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Μια χαλαρή φιλική σχέση και μερικές διαδικτυακές συνομιλίες που τον συνδέουν με την υπόθεση, περιέγραψε ο 40χρονος στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ο μάρτυρας μάλιστα εξετάστηκε κατ’ αντιπαράσταση με την Ιωάννα, που επιβεβαίωσε σε γενικές γραμμές όσα είπε εκείνος: “Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανερχόταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα”.

Ο 40χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση. Σχετικά με την κατηγορούμενη, υποστήριξε ότι απάντησε στην Ιωάννα ότι εύχεται να είναι καλά.

Νωρίτερα, ο 40χρονος περιέγραψε τη σχέση του και με τις δυο γυναίκες. “Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτική περιστασιακά. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μία φορά” ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

“Την Ιωαννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς” ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

“Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμία. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή.

Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη” ανέφερε ο μάρτυρας.

Πηγή:thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE