Κανονικά οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Share on:

Σε συνθήκες που πλησιάζουν πολύ την «κανονικότητα», δηλαδή προ πανδημίας κορωνοϊού, αναμένεται να διεξαχθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Το υπουργείο Εσωτερικών πρόκειται να να ανακοινώσει εντός των επόμενων 24ώρων τον ακριβή τρόπο διεξαγωγής τους και τη συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη διενέργεια των παρελάσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών θα αναφέρει ότι τον τρόπο διεξαγωγής των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, καθώς και ό,τι αφορά με τη «χωροταξία τους» θα τα καθορίσουν οι περιφερειάρχες, βάσει της επιδημιολογικής εικόνας της κάθε περιοχής.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσοτέρων δραστηριοτήτων. Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις» είχε δηλώσει προ ημερών ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως έχει τονίσει ο κ. Βορίδης, «το κυρίαρχο μέτρο θα είναι η ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας».

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ό,τι αποφασιστεί για τη στρατιωτική παρέλαση θα ισχύσει και για τις μαθητικές παρελάσεις.

Πηγή: cnn. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE