Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη | 22χρονος νεκρός από κορωνοϊό

Share on:

Ολο και περισσότερο είναι οι νέοι σε ηλικία άνθρωποι που καταλήγουν από κορονοϊό, όπως η περίπτωση του 22χρονου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, που κατέληξε. Ο νεαρός ήταν ανεμβολίαστος, αν και αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα (ήταν παχύσαρκος).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ στο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης και κατέληξε κατά τη διάρκεια της εφημερίας, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι ο άτυχος νεαρός ήταν εκτός ΜΕΘ γιατί η κατάστασή του δεν κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή, ώστε να επιβάλεται η μεταγωγή του σε Μονάδα Εντατικής Φροντίνας.

Ηταν όμως διασωληνωμένος και είχε παροχή οξυγόνου.

Είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μετρώνται σαράντα θετικές εισαγωγές, ενώ ελέγχονται άλλα δέκα με δώδεκα ύποπτα περιστατικά.

Γεμάτες είναι και οι 125 απλές κλίνες του νοσοκομείου, ενώ μία ακόμα κλινική άνοιξε για ασθενείς με κορονοϊό.

Στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος η πίεση παραμένει, καθώς είναι πλήρεις και οι 18 κλίνες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ3, τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Ανάμεσα στις εισαγωγές ήταν και ένα βρέφος κάτω του ενός έτους, που νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο εκτός κινδύνου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμη ανεμβολίαστο 42 χρονών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Με τα ίδια μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση και οι γιατροί του νοσοκομείου “Ιπποκράτειο”, όπου ξεκίνησε η εφημερία με πλήρεις τις συνολικά 100 απλές κλίνες Covid-19, πλήρεις και τις 15 κλίνες στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Πηγή :thetoc 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE