Μεϊμαράκης | Αφετηρία για νέες μάχες το 14ο συνέδριο της Ν. Δ. (βίντεο)

Share on:

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έλαβε χώρα σήμερα η εναρκτήρια συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης:

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την κορυφαία διαδικασία του κόμματος, διαλόγου του Συνεδρίου μας. Ενός Συνεδρίου το οποίο συμπίπτει, πλέον, με μια περίοδο που δημιουργείται ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε και γι’ αυτό ακριβώς συζητήσαμε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μας αφορούν τεχνικά και πολιτικά.

Πολιτικά θεωρούμε ότι μετά από 2 χρόνια πολλών κρίσεων που η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε επιτυχώς, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, λογικές, ουσιαστικές και με επιχειρήματα. Και αυτό μας δίνει την ευκαιρία, εμείς, να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις στους πολίτες και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά μας από τις ακραίες φωνές και τις λαϊκίστικες φωνές που δεν δίνουν λύσεις.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία το Συνέδριό μας, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για ανάπτυξη και οικονομία στην χώρα για όλους και με κοινωνική δικαιοσύνη».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE